Elaine Eksvärd
Elaine Eksvärd - filterfritt, ärligt och snällt. Jag kanske inte har de snyggaste bilderna, men jag har en vass penna och ett filterfritt liv som jag hoppas ska få dig att må bra. En kontrast till det perfekta vi delar i sociala medier, ingen katastrof men ärligt. En storsyster på nätet säger vissa.
Annons

Att inviga hösten

Godmorgon, mina höstlöv. Det är min absoluta favoritsäsong att få stänga poolen och inviga bubbelkoppen. Det har blivit så himlans fint på vår lilla baksida. Evelyn och Gustav tog ett dopp efter lämning häromdagen. Det såg så mysigt ut att jag nästan vill hoppa i nu på morgonen.

Annons

Nästa år tror jag att jag vill ha en sen 40-årsfest här på tomten. Vi får se om det blir så eller om jag blivit destomer introvert då. Jag tror inte det. Jag har inga problem att dansa i ett hav av vänner, det är ju att förenas i dans – inte annars-då-samtal. Förresten så är vår terass äntligen klar. Så här såg det ut förut.

Annons

Och så här ser det ut idag.

Det känns så skönt att ha fått lite ordning och reda samt att precis allt i princip är klart. Det är lite granträd som ska växa och sen ett attefallshus som ska upp så småningom, men det är ingen brådska. Jag vill lägga marrokanskt kakel på golvet som har varit skräpigt. Jag tittar på dessa alternativ.

Annons

Japp det blev ett inredningsinlägg, men det är ju kul!

Annons

4 kommentarer till “Att inviga hösten”

 1. Kicki skriver: 13 oktober, 2021

  Så otroligt fin uteplats ni har, en perfekt uteplats/altan är sådan att man vill sitta där hela dagen utan att gå in! Vi är väldigt nöjda med vår altan och har bott ute hela sommaren. Nu vill vi glasa in en del för att kunna njuta i vinter också, nästan utomhus. Och inredning är ju kul! Det roligaste jag vet är att måla och tapetsera. Om du ville ha hjälp m att välja kakel ,så tycker jag att 1 och 3 var jätte snygga! Ha en rolig höst!


  1. Elaine Eksvärd skriver: 13 oktober, 2021

   Åh tack både för beröm och smakråd, glömde skriva att jag undrade vilka ni föredrog😅tack!


 2. Sara skriver: 13 oktober, 2021

  En fråga jag kom och tänk på är , är det inte så att man blir som man umgås. Du har ju berättat att din man är introvert kan du inte blivit påverkad utav honom ? Det var bara en tanke som slog mig. Jag blir så arg att det anses fult att vara introvert och att folk tror att man är osocial bara för att man är introvert 😂 folk borde verkligen lära sig ett och annat.


  1. Elaine Eksvärd skriver: 13 oktober, 2021

   Jo det har nog påverkar mig de senaste 13 åren vi varit tillsammans, men pandemin gjorde sitt också. Introverta är de bästa som finns, jag gifte mig ju med en❤️🥳


Dela på:
Laddar