Elaine Eksvärd
Elaine Eksvärd - filterfritt, ärligt och snällt. Jag kanske inte har de snyggaste bilderna, men jag har en vass penna och ett filterfritt liv som jag hoppas ska få dig att må bra. En kontrast till det perfekta vi delar i sociala medier, ingen katastrof men ärligt. En storsyster på nätet säger vissa.
Annons
Annons

Jag ”höll på” med en granne

Gud så jag har känt mig harmonisk de senaste två dagarna. Tänk om jämnt blodsocker har varit mitt stora problem. Jag tycker både barnen och jag är lugnare när jag kommer hem från jobbet och jag tror att det främst beror på mig. Det känns som de är speglar av ens mående och eventuell stress.

Annons

Evelyn stormtrivs på sin skola. Hon söker sig till äldre tjejer och kvinnor. Det finns en pedagog som hon frågar efter extra mycket dessa tider, men precis alla är övergrymma. Jag är så tacksam❤️

Annons

Jag inser att jag inte skriver så mycket om Matheo nu när han är större. Det känns som när kompisar får skärmar och internet så vill man vara lite sparsam med sån information, men vi är på en jättebra plats.

Han noterade att jag inte var lika kramig med honom som jag var med Pascal. ”Det ska vi ändra på” sa jag och har aldrig fått ett sånt fint klagomål. Ännu är han inte för stor eller för cool för mammas kramar. Jag är så glad för det.

Annons

Jag var för övrigt med i podden Real Talk med Anty och Diana. Herregud vad kul det var. Jag har aldrig varit i en podd där det varit en salig blandning mellan snack om retorik i löneförhandlingen och hur dumt det är att inleda en flirt eller ha ett one-night-stand med grannen.🙈 Jag tror aldrig jag berättat så mycket om mitt singelliv som jag gjorde här, det var så kul och saker är verkligen annorlunda nu. På min tid så blev man ihop efter tre dejter. Nu verkar det vara så att man först tar bort sin profil från tinder, sen blir man exklusiva, sen ”träffas man”. Hur länge man ”träffas” innan man blir ihop vet jag inte? Haha. Och tonåringar dejtar tydligen inte, det är alldeles för vuxet, de ”håller på”. Jag ”höll på” med en granne i Solna, det var ingen bra idé, dörr i dörr liksom. Jag blev så jäkla svettig när jag skulle låsa upp dörren för jag ville ju inte att han skulle öppna samtidigt. Mer om det kommer i podden men jag känner att jag ska blogga lite mer om preskriberade erfarenheter, hehe. Känns extra kul nu när jag ser serien Sex/Life så många flashbacks från singeltiden.

Jag kan le åt den tiden men jag är SÅ glad att jag inte har det livet längre. Kolla bara denna lyckliga singel när hon nyss träffat sin man to be 2008!

Annons

Det blev bra, riktigt bra. Han gör mig fortfarnde knäsvag och orimligt lycklig.

Jag tänker mer på sånt nu, det jag har.

Annons

Jag har Gustav❤️

Dela på:
Laddar