Elaine Eksvärd
Elaine Eksvärd - filterfritt, ärligt och snällt. Jag kanske inte har de snyggaste bilderna, men jag har en vass penna och ett filterfritt liv som jag hoppas ska få dig att må bra. En kontrast till det perfekta vi delar i sociala medier, ingen katastrof men ärligt. En storsyster på nätet säger vissa.
Annons
Annons

Its all good

Jag tycker det är så skönt när man är ”above” flödet, när det som kändes förut inte längre känns. När verkligheten utanför sociala medier kryper under skinnet, på ett bra sätt. Som Evelyns blickar, leenden och ”dags att gå upp” varje lördag och söndag. Barnens kramar, Gustavs ord och nära vänners sällskap.

Annons
Annons

Jag känner att tillvaron sakta börjar bli till det bättre från sommarens dramatik. Jag känner ingen ilska, bitterhet eller ens avund i mitt bröst. En preskriberad historia har lett till omständigheter vars konsekvenser alltid kommer vara som de är. Och det gör absolut inget alls. För nuet är så bra. Jag tycker att sluta snusa, deala med nattångest och andra saker är lättare när man har full förståelse för varför allt är som det är. Jag blev utsatt som barn. Jag har delvis ett självskadebeteende kvar , I guess. Men jag försöker leva bättre och sundare och jag tycker att jag gör ett riktigt bra jobb.

Vi stressar lite väl mycket men njuter också för den här tiden då barnen är små varelser som tjatar, gnäller, skrattar, pussas och ropar mamma till förbannelse, den tiden kommer inte att komma tillbaka. Jag är så tacksam och vi njuter till max mellan varven, ganska ofta till och med.

Annons

Gustav och jag är på den bästa platsen någonsin❤️

4 kommentarer till “Its all good”

 1. Sofia skriver: 08 november, 2021

  Vad härligt att höra att du känner dig bättre Elaine. Hoppas att du och familjen alltid kommer må bra. Ha en underbar vecka. Kram


 2. Hanna b skriver: 08 november, 2021

  💖 💞 kramar !


 3. Jag skriver: 08 november, 2021

  Det låter bra. Att du just nu känner att du mår bra. Och med självinsikt kommer man långt och kan hantera det mesta.


 4. Jag skriver: 08 november, 2021

  Såg din insta om bra musik. Har du appen ”musik” på din iPhone? (Jag har själv lämnat Spotify helt).

  Sök i så fall i spellistor. Sök på bossanova. Hittar du en spellista som börjar med låten Aguas de Marçro (artist Elis Regina och Antônio Carlos Jobim) så har du hittat min favorit-bossanova-lista. (Låt #2 är Summer Samba).

  Kanske finns spellistan på Spotify också men förmodligen inte. Jag hittade ingen bra riktig bossanova på Spotify när jag fortfarande hade appen.


Dela på:
Laddar