Elaine Eksvärd
Elaine Eksvärd - filterfritt, ärligt och snällt. Jag kanske inte har de snyggaste bilderna, men jag har en vass penna och ett filterfritt liv som jag hoppas ska få dig att må bra. En kontrast till det perfekta vi delar i sociala medier, ingen katastrof men ärligt. En storsyster på nätet säger vissa.
Annons

När man spelar padel 07.00 en lördagmorgon

Då får man ha mig sig en en hel termos kaffe till laget! Jag brukar säga att Pernilla – som introducerade oss grannar till padel – är vår langare och vi andra har blivit padelknarkare. För vem tar sig upp 07.00 för en sil padel? Jo jag, kanylElaine. Verkar som jag såg lite extra röjig ut för en av spelarna ville inte ge mig den hemliga portkoden till padelhallen när jag stod ute i snålblåsten med min dagens outfit.

Jag klandrar inte karln men lite väl misstänksam var han nog ändå.

Annons

Jag hade förresten ett gråtkalas igen men Pernilla och Paulina som tröst. Det var så skämt och prata om mamma och mormor. Mest så tänker jag på mammas sorg och hur hon och alla syskon fick dela en famn på elva stycken. Min moster Maria sa det att hon längtade efter mammas famn mycket som barn. Trots att jag vet att mormor gjorde så gott hon kunde och hennes famn aldrig hade en ledig stund så har den meningen och tanken på mamma som barn fått mig att bryta ihop många gånger dessa dagar. Mamma ska få min famn❤️

Dela på:

Laddar nästa sida…